Cadou de Crăciun: ofertă la biletele pentru concertul celebrului tenor italian Alessandro Safina

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Celebrul tenor italian Alessandro Safina revine la Cluj pe 14 februarie 2019, la BT Arena.

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni revine pe 14 februarie 2019, la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, pentru a susține un concert plin de emoție si sensibilitate. Șarmantul interpret al melodiei ”Luna”, coloana sonoră a telenovelei ”Clona”, și-a dorit foarte mult să revină în orașul de pe Someș, astfel că a insistat pe lângă organizatorii turneului său ca prima oprire în România să fie pe scena unde a performat acum doi ani, tot într-o zi de 14 (14 decembrie 2016). Pe 17 februarie va avea concert la Sala Palatului din București, însă Ziua Îndrăgostiților a ales să și-o petreacă alături de publicul clujean.

Și, fiindcă #SafinaIubesteClujul, cadoul lui pentru fanii de aici constă într-o promoție valabilă până în ajunul Crăciunului: la orice bilet achiziționat de pe site-ul Eventim, al doilea e la jumătate de preț.

”Februarie este luna mea preferată și încerc să o petrec de fiecare dată acasă în România, aici unde mi-am întâlnit sufletul pereche și unde mi s-a născut băiețelul. Aici am cei mai grozavi colaboratori și cel mai cald public, iar concertele de pe 14 și 17 februarie înseamnă exact asta: iubirea și cadoul meu de Ziua Îndrăgostiților și, da, știu, de românescul Dragobete oferit tuturor melomanilor din țară”, a declarat Alessandro Safina.

Tenorul promite arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera, precum și melodii proprii în ton cu atmosfera sărbătorii iubirii universale. Alessandro Safina va concerta, pe scena BT Arena, în acompaniamentul unui număr impresionant de muzicieni profesioniști, care îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului clujean.

Biletele pentru concertul Alessandro Safina sunt disponibile atât online precum și în magazinele partenere.

Biletele pentru concertul Alessandro Safina sunt disponibile atât online pe site-ul Eventim precum și în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of