Film – A doua șansă; Second act – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Second act, tradus în românește A doua șansă, este o dramă care mizează pe romantism și pe notorietatea celebrei Jennifer Lopez.

A doua șansă aduce pe marile ecrane o realitate în care banalitatea se îmbină cu extraordinarul, într-o poveste spusă pe îndelete.

Din distribuția filmului fac parte: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini, Treat Williams, Milo Ventimiglia, Annaleigh Ashford, Charlyne Yi, Alan Aisenberg, Larry Miller. Peter Segal semnează regia.

sursa video: youtube
Povestea atinge subtil câteva probleme majore cu care se confruntă femeile de pretutindeni, dar reușește să rămână casual.

A doua șansă (Second act) este un film ușor, de sărbători. Chiar dacă povestea atinge subtil câteva probleme majore cu care se confruntă femeile de pretutindeni, filmul reușește să rămână la nivelul de casual. Dialogurile sunt un element important, care ajută la păstrarea acestei aparențe de divertisment.

Mișcarea camerei, în unele momente statice, este prea sacadată și provoacă un ușor disconfort vizual.

Cadrele sunt bine filmate în general. Cu toate acestea, în Second act, unele scene par mai puțin profesioniste. Mișcarea camerei, în unele momente statice, este prea sacadată și provoacă un ușor disconfort vizual. În ceea ce privește decorul, aici lucrurile stau puțin diferit. Fiecare locație este bine realizată și plăcut de urmărit.

O mare surpriză apare pe parcurs, una care schimbă toată povestea.

Ritmul din A doua șansă este unul domol. Chiar dacă nu este evident din trailer, povestea este așezată, lină. De asemenea, o mare surpriză apare pe parcurs, una care schimbă toată povestea. Această schimbare aduce mai multă dramă comediei ușoare, dar face și ca personajele să capete mai mult contur.

Jennifer Lopez aduce pe marele ecran tot ceea ce așteaptă fanii de la ea.

Actorii din rolurile principale sunt toți frumoși și talentați. Jennifer Lopez aduce pe marele ecran tot ceea ce așteaptă fanii de la ea: frumusețe, stil, fashion și muzică. Ea este de altfel motivul principal pentru care acest film poate îmbina cu succes comedia cu drama și banalul cu extraordinarul.

A doua șansă (Second act) este un film care merită văzut de fanii celebrei actrițe și cântărețe Jennifer Lopez. Ea reuşeşte să atragă în jurul ei toate evenimentele speciale, demne de un personaj romantic.

Scris de: Alieta Pojar


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x