Film – Holmes și Watson; Holmes & Watson – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Holmes și Watson este un film care se prezintă ca fiind unul de aventură, crimă și comedie.

Filmul Holmes și Watson îl aduce în prim-plan pe Sherlock Holmes, cel mai cunoscut detectiv de poveste a tuturor timpurilor, și pe Dr. Watson, ajutorul lui de nădejde.

Din distribuția filmului fac parte: Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes, Rebecca Hall, Lauren Lapkus, Kelly Macdonald, Hugh Laurie, Pam Ferris. Etan Cohen semnează regia.

sursa video: youtube
Holmes și Watson este o mascaradă plictisitoare.

Holmes și Watson este o mascaradă plictisitoare. Scenele care compun acest film sunt fie exagerate, fie grețoase. Povestea se vrea una originală. Chiar dacă punctul de vedere este unul nou, asta nu ajută cu nimic rezultatul final dezastruos. Partea de comedie este forțată și deloc plăcută. Realizatorii nu s-au limitat la o singură fază grețoasă, ca majoritatea celor care consideră asta amuzant, ci au insistat, ajungându-se în final la un rezultat nefericit. În Holmes și Watson nimic bun nu iese în evidență, în afara unui scurt moment de musical. Această scenă este singura care apropie filmul de ceva ce seamănă cu o realizare artistică.

Foarte puține lucruri bune se pot spune despre film.

Chiar dacă povestea este fără nicio noimă, partea tehnică este totuși destul de bine realizată. Cadrele sunt bine filmate, din perspective diferite, iar la final sunt bine îmbinate. Coloana sonoră este de asemenea bună de câteva ori pe parcursul filmului. Cu toate acestea, unele piese moderne, deși foarte bune, strică ambianța. Decorurile și costumele sunt de asemenea destul de bune și potrivite. Toate amintesc de filmele clasice cu Sherlock Holmes și de jocurile cu faimosul detectiv.

Holmes și Watson nu merită sub nicio formă o vizită la cinema și plătit bilet pentru a fi văzut. Nici după ce o să apară pe micile ecrane și va putea fi văzut gratis, nu merită timpul pierdut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x