”Love in Maastricht”, un nou DVD marca André Rieu, și un nou album cu muzică romantică

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
”Love in Maastricht”, concertul în aer liber susținut anul trecut de André Rieu în orașul său natal, disponibil în format DVD.

”Love in Maastricht”, concertul în aer liber susținut în anul 2018 de André Rieu, în orașul său natal, va fi disponibil în format DVD.

André Rieu susține concerte în aer liber în fiecare an în Maastricht, orașul său natal. Anual, zeci de mii de persoane din toate colțurile lumii participă la una dintre cele mai emoționante experiențe muzicale, desfășurată în piața orașului medieval. De acum, fanii se pot bucura de această experiență concertistică chiar de acasă, deoarece artistul va lansa DVD-ul „Love in Maastricht”, începând cu data de 22 martie.

Cu un număr record de 13 reprezentații susținute în piața din Vrijthof, André Rieu a încântat peste 150.000 de fani veniți din 80 de țări. 28 de camere de filmat au surprins cadre pline de emoție, momente de pe scenă și din public timp de trei zile. Înregistrat în luna iulie 2018, DVD-ul conține treizeci de piese: valsuri romantice, arii celebre, precum „Nessun Dorma” de Giacomo Puccini, melodii de renume mondial, printre care „Granada”, „Never Walk Alone” și „Radetzky March”; hituri internaționale, precum „Can’t Help Falling In Love”, și interpretări memorabile ale melodiilor „You Raise Me Up”, „Lara’s Theme” din celebrul film „Doctor Zhivago”. Spectatorii vor putea urmări și o serie de momente muzicale susținute alături de vedete, de această dată: trupa Los del Rio.

”Love in Maastricht” – DVD Tracklisting:
 1. Seventy – Six Trombones
 2. Old Comrades
 3. Granada
 4. Tiritomba
 5. Nessun Dorma
 6. Snowwaltz
 7. Pie Jesu
 8. Olé Guapa
 9. You´ll Never Walk Alone
 10. Clog Dance
 11. Trompeten Echo
 12. Anton aus Tirol
 13. You Raise Me Up
 14. Lara´s Theme
 15. Poliushko Polie
 16. Kalinka
 17. Caro Name
 18. The Beautiful Blue Danube
 19. Amigos Para Siempre
 20. Radetzkymarch
 21. Strauss & Co.
 22. Libiamo
 23. Zorba´s Dance (Sirtaki)
 24. Macarena
 25. La Bamba
 26. Can´t Help Falling In Love
 27. Maastricht Anthem
 28. Maastricht, City Of Jolly Singers
 29. Adieu, Little Captain Of My Heart
 30. Marina
  Durata: 138 min
Pe 22 martie, André Rieu va lansa noul său DVD „Love in Maastricht” și noul album „Romantic Moments II”.

”Romantic Moments II”: Noul CD cuprinde 16 melodii, coloane sonore ale celor mai cunoscute filme internaționale, balade și melodii de muzică clasică ce cuceresc de secole inimile a milioane de oameni.

„Romantismul a jucat un rol foarte important în viața mea de când eram copil. Am început să cânt la vioară la vârsta de cinci ani. Mama mea a ales-o pentru mine și a avut dreptate. Pentru mine vioara este cel mai romantic instrument din lume.” mărturisește André Rieu.

Din momentul în care violonistul a fondat Orchestra Johann Strauss (cea mai mare orchestra privată din lume), acum 30 de ani, valsul a renăscut la nivel mondial. Vânzările masive ale materialelor discografice marca André Rieu au depășit 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri . Artisul cântă pe o vioară Stradivarius din 1732.

”Romantic Moments II” – CD Tracklisting:
 1. Around the World
 2. Sunrise Sunset (from “Fiddler on the Roof”)
 3. Strangers in the Night
 4. Sail Along Silvry Moon
 5. Evening Prayer (from “Fiddler on the Roof”)
 6. Gern hab ich die Frau’n geküsst (from „Paganini“)
 7. Dorfschwalben aus Österreich
 8. Du schwarzer Zigeuner
 9. Morning Hymn (from “The Sound of Music”)
 10. Red Roses for a Blue Lady
 11. El cóndor pasa
 12. Träumerei (“Dreaming”)
 13. The Way Old Friends Do
 14. Viljalied
 15. An der schönen blauen Donau
 16. Amazing Grace

André Rieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes muzicieni ai timpului nostru. Cu 90 de concerte pe an și peste 40 de milioane de albume vândute, „King of the Waltz” a câștigat milioane de fani de pe întreg mapamondul. Turneele sale se situează în mod regulat în Top 10 Billboard Touring Charts cu cele mai de succes spectacole din întreaga lume.

În luna aprilie, fanii din România se vor putea bucura de prezența maestrului André Rieu și a orchestrei sale Johann Strauss, în cadrul celor 4 concerte ce vor avea loc în perioada 4 – 7 aprilie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Toate cele patru concerte au fost declarate sold-out într-un timp record.

Pe 22 martie, André Rieu va lansa noul său DVD „Love in Maastricht” și noul album „Romantic Moments II”. Până atunci, admiratorii marelui artist sunt invitați să lanseze precomenzile pentru cele două materiale pe websiteul official: www.andrerieu.com.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of