Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari revin în spectacolul ”Ediție Specială”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
La cererea publicului, Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari revin pe 27 martie, la Cinema PRO din Bucureşti, în spectacolul plin de umor ”Ediție Specială”.

Cu umorul său tipic și infinita plăcere a improvizației, îndrăgitul actor și regizor Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele și de interpretul Radu Captari. Cei trei vor putea fi urmăriţi în spectacolul de succes ”Ediție Specială” miercuri, 27 martie, la Cinema PRO, de la ora 20:00.

Spectacolul ”Ediție Specială” va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, în care maestrul Horațiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor.

Spectacolul ”Ediție Specială” va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care maestrul Horațiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

La baza spectacolului stau texte puternice ce ating subiecte actuale, pigmentate cu momente de improvizație culese din cele mai aplaudate reprezentaţii ale actorului precum și melodii interpretate de Radu Captari.

Având o dinamică deosebită, spectacolul ”Ediție Specială” conține momente spumoase de dialog actoricesc sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense. La bază acestuia stau texte puternice ce ating subiecte actuale, pigmentate cu momente de improvizație culese din cele mai aplaudate reprezentaţii ale actorului precum și melodii interpretate de Radu Captari. Pe scurt, un act artistic ce va demonstra încă o dată că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele, atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Cei care nu doresc să piardă ocazia reîntâlnirii cu Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari își pot procura biletele atât de la casa de bilete Cinema PRO cât și online.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of