Lună de foc, activități de foc la Elementum, festival pentru familii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Primăvara este vestitorul activităților de foc din cadrul Elementum, un festival ”în ritmul familiei”.

Foc, aer, apă şi pământ sunt cele patru elemente primordiale ale naturii care se reunesc între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma Elementum. Organizatorii noului festival ”în ritmul familiei” i-au anunţat pe DJ Project și Andra Gogan cap de afiș în zilele de weekend.

Sâmbătă, 22 iunie, invitaţii speciali sunt DJ Project & Giulia, reuniți în această formulă special pentru festivalierii Elementum.

Înființată la Timișoara, DJ Project, una dintre cele mai efervescente, productive și longevive trupe dance din România, e ”responsabilă” de multe dintre marile hituri ale tuturor petrecerilor din ultimii 20 de ani: Privirea Ta, Șoapte, Încă o noapte, Hotel, O secundă, Inimă nebună. Iar faima proiectului DJ Project a trecut demult granițele țării: piesa În lumea ta, semnată de Ministry of Sound, a fost relansată în engleză, în toată lumea, după ce a ocupat locul 1 în topurile radiourilor din România pentru 40 de săptămâni consecutiv.

Andra Gogan va concerta în ultima seară la Elementum, duminică, 23 iunie.

Ultima seară de festival, duminică, 23 iunie, va fi marcată de un alt spectacol ”incendiar”. Andra Gogan este o tânăra de 21 de ani, cu 18 ani de experiență în cântat și cu două intrări în Cartea Recordurilor – una pentru ”Cele mai multe CD-uri lansate de un copil (16 albume). Tânăra este vocea unor celebre personaje Disney, printre care Doctorița Plușica sau Prințesa Sofia Întâi, iar acum e unul dintre cei mai urmăriți tineri vloggeri din România, cu un mini serial propriu, pentru adolescenți, lansat pe YouTube („How to become popular at high school”).

Activităţile cu foc de la noul festival ”în ritmul familiei”.

Tot vedete, dar la categoria activități pentru toată familia, sunt atelierele gastronomice din cadrul festivalului. La Elementum se vor organiza o serie de ateliere de gătit, care implică atât părinții cât și copiii. Organizatorii promit ateliere de paste colorate, de gătit deserturi, de făcut gogoși și dulceață, dar și ateliere de educație senzorială. Vor fi jocuri de recunoaștere tactilă și olfactivă a fructelor și legumelor, de ”încercare” a auzului prin ghicirea sunetelor din bucătărie, și multe altele.

Pe lângă activităţile cu foc, organizatorii au anunţat şi detalii despre activitățile elementului pământ.

Workshopuri, circuite amenajate, curse, concursuri și prezentări, ca o alternativă de petrecere a timpului liber în mod creativ și relaxant, pentru copii și adulți, la Elementum. Evenimentul este dedicat pasionaților și iubitorilor de automodelism, navomodelism, aeromodelism, modelism static. Vor fi prezentate standuri cu modele și se vor face demonstrații, vor avea loc concursuri și prezentări ale ultimelor apariții de pe piață. Participanții pot testa circuitele, cu mașinile teleghidate puse la dispoziție de către organizatori sau cu jucăriile proprii.

Timp de trei zile, cadrul natural feeric de la Complex Lac Luncani, desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment din România dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi.

Abonamente pentru festival pot fi cumpărate de pe site-ul festivalului. Copiii sub 2 ani au intrare gratuită.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x