A șasea ediție We Love Retro Cluj-Napoca ajunge la un număr record de artiști

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Șapte dintre cei mai mari artiști ai anilor 90 vor urca pe scena We Love Retro Cluj-Napoca 2019.

Cel mai mare eveniment de muzică retro din România, We Love Retro Cluj-Napoca, revine pe data de 23 noiembrie 2019, la Sala Polivalentă. De șase ani, aici are loc cel mai mare retro party, iar anul acesta fanilor evenimentului li s-a pregătit o nouă surpriză: mai mulți artiști, mai exact șapte dintre cei mai mari artiști ai anilor 90, vor urca pe scena din Cluj.

Iubitorii muzicii retro pot cumpăra acum bilete la prețuri reduse, de Early Bird, începând de la 79 lei.

Din 2014, We Love Retro Cluj-Napoca a readus în prim-plan experiența retro, devenind rapid unul dintre cele mai importante evenimente ale orașului. Dacă în 2018, peste 10.000 de fani ai muzicii retro au dansat până la răsărit pe muzica a cinci dintre cei mai faimoși artiști retro, în frunte cu C.C. Catch, în 2019: Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project promit un show de zile mari.

Iancu Șerbănescu, directorul proiectului We Love Retro: ”În fiecare an ne străduim să venim cu surprize, să aducem îmbunătățiri evenimentului astfel încât fanii comunității We Love Retro să aibă parte de o experiență inedită an de an, anul acesta am mărit numărul artiștilor care vor urca pe scenă.”

Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project sunt artiștii care îi vor face pe fani să retrăiască emoția muzicii retro.

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul „Gangsta’s paradise”, piesă care s-a vândut în șase milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995. În 2019, pe 23 noiembrie, Coolio vine la Cluj Napoca în cadrul We Love Retro, biggest retro party in Romania.

sursa video: youtube

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor „Got to Get It” și „Mr Vain”.

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here”, “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Cluj-Napoca un show incendiar, gata să țină fanii în priză până la răsărit.

C Block, legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa unde hit-ul „Shake that Azz” a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum „So Strung Out”, „Ashley’s Roachclip” și „Time is ticking away”.

Down Low, trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile ” Johnny B.”, „So Long Goodbye”, „Vision of Life” și „Once Upon A Time” vine la Cluj-Napoca pentru un show ce va stârni nostalgia.

E-Rotic este duo-ul ce reprezintă cel mai bine atmosfera de pe ringurile de dans din anii 90. Sunt cunoscuți pentru hit-uri “Max don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed”, “Willy use a Billy… Boy” și “Sex on the phone”. Piesele lor au ajuns rapid după lansare numărul 1 atât în topurile muzicale din Europa, cât și în topurile din America de Sud și Japonia. Acum, 20 de ani mai târziu, duo-ul se întoarce plin de energie pentru a da un restart fenomenului retro.

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj-Napoca. Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor 90, vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 23 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Biletele pot fi achiziționate de pe weloveretro.ro. Vor fi mai multe etape de vânzare a biletelor. Cele la preț Early Bird s-au pus deja în vânzare, de la 79 lei + taxe. Perioada Early Bird este limitată.

Evenimentul este organizat de Spotlights Event Creator.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x