Film – Beach bum.Regele plajei; The beach bum – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
The beach bum, tradus în românește Beach bum.Regele plajei, este o comedie în care apar frecvent elemente de dramă.

Beach bum.Regele plajei este un film care aduce în prim-plan povestea unui personaj boem, special. Acesta își trăiește viața într-un mod cu totul neobișnuit, care aduce uneori a nebunie curată.

Din distribuția filmului fac parte: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Stefania LaVie Owen, Martin Lawrence, Zac Efron, Jonah Hill. Harmony Corine semnează regia.

sursa video: youtube
Tot accentul în acest film se pune pe felul în care personajul principal își trăiește viața.

Beach bum.Regele plajei este un film în care predomină o stare de amețeală continuă. Povestea este aici doar un pretext pentru a prezenta un personaj deosebit. El este cel mai important și mai relevant element din film. Tot accentul se pune pe felul în care își trăiește viața și alegerile pe care le face. Fie că realizarea cinematografică este pe gustul privitorilor, fie că nu, un lucru este bine realizat; atmosfera este păstrată constantă de la început până la sfârșit.

În ceea ce privește imaginea, unele cadre sunt extrem de scurte, par tăiate înainte de vreme.

Imaginea din film este compusă din scene multe și reduse ca durată. Unele cadre sunt extrem de scurte, par tăiate înainte de vreme și incomplete. De asemenea, în anumite momente, camera este mișcată prea tare. Astfel, imaginile sunt neclare și crează impresia de filmare făcută de amatori, cu telefonul mobil, fără stabilizator.

Rolurile pe care le fac Matthew McConaughey și Zac Efron sunt bune, interesant de urmărit.

Muzica din Beach bum.Regele plajei are adesea un ton fresh, distractiv. Efectele sonore sunt de asemenea plăcute, cu iz boem. O altă parte bună din film sunt actorii. Rolurile pe care le fac Matthew McConaughey și Zac Efron sunt bune, interesant de urmărit. Cei doi fac roluri mai neobișnuite și sunt de nerecunoscut. Prezența lui Snoop Dogg vine ca o completare și dă o notă de autenticitate poveștii.

Beach bum.Regele plajei nu este un film pentru toată lumea. Publicul care iubește filmele comerciale, cel mai probabil nu vor aprecia să vadă acest film la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x