Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 109E

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de îmbunătățire a infrastructurii rutiere au fost demarate pe drumul judeţean DJ 109E Dej – Vad – limită cu județul Sălaj.

Pe drumul judeţean DJ 109E DejVad – limită cu județul Sălaj au demarat o serie de lucrări de întreținere, a anunțat Consiliul Judeţean Cluj. Acestea vizează un tronson de drum în lungime totală de 15.29 kilometri, de la kilometrul 1+710 până la kilometrul 17+000.

De la demararea lucrărilor au fost executate șanțuri, săpături la timpane și camerele de colectare, fundații de beton la camerele de cădere, tăieri de acostamente, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Lucrările se vor finaliza cu așternere de covor bituminos, fiind prevăzute și completări de acostamente, cosirea vegetației, curățarea șanțurilor și rigolelor și desfundarea podețelor.

Conform autorităților, lucrările pe acest sector de drum judeţean au drept scop asigurarea unei circulaţii normale şi în condiţii de siguranţă, drumul județean DJ 109E asigurând un trafic fluent între județele Cluj și Sălaj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x