Câștigătorul campaniei „Show you can”, în internship la Parlamentul European

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Câștigătorul campaniei „Show you can”, împreună cu ceilalți patru finaliști, au fost într-un internship la Parlamentul European, au anunțat organizatorii Untold.

Câștigătoarea campaniei „Show you can”, Dora Baias împreună cu ceilalți patru finaliști ai competiție: Nicoleta Trif, Andreea Frățilă, Antonio Rob și Gabriel Vainagi au fost într-un internship la Parlamentul European. Aceștia au participat timp de cinci zile la conferințe și workshop-uri tematice despre reciclare și colectare selectivă a deșeurilor. Premiul le-a adus și o vizită la organizația “Zero Waste” Europe. Proiectele celor cinci tineri au fost alese dintr-un număr de 83 de propuneri care au fost depuse pentru această campanie inițiată de organizatorii festivalului Untold și de Ursus Breweries.

Proiectul câștigător propus de Dora Baias va fi realizat de către Untold cu o finanțare de 10.000 de euro, urmând să fie expus în perimetrul festivalului, timp de patru zile. În plus, câștigătoarea competiției are asigurate transportul, cazarea și accesul pentru cea de-a 5-a ediție a festivalului.

Campania „Show you can” vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor.

Campania „Show you can” este rezultatul angajamentului anunțat de Untold în Parlamentul European, la Bruxelles, în iunie 2018, ce vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective. Această campanie completează șirul de acțiuni începute de festival și partenerii săi, cu privire la conștientizarea importanței reciclării și a impactului asupra mediului înconjurător.

Inițiativa Untold e cu atât mai importantă cu cât în aceste zile Parlamentul European a aprobat legea care prevede interzicerea obiectelor de unică folosință din plastic, măsură care va intra în vigoare din anul 2021.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] în Parlamentul European, la Bruxelles, în iunie 2018, ce vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective. […]