Film – Șefa a intrat la apă; Little – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Little, tradus în românește Șefa a intrat la apă, este o comedie ușoară, de vară, care pleacă de la o premisă fantastică.

Șefa a intrat la apă aduce pe marile ecrane o lecție de viață. Chiar dacă substratul este serios, filmul se folosește de comedie pentru a transmite mesajul.

Din distribuția filmului fac parte: Regina Hall, Issa Rae, Marsai Martin, Justin Hartley, Tucker Meek, Thalia Tran, Marley Taylor, Eva Carlton, Luke James. Tina Gordon semnează regia.

sursa video: youtube
Lecția cea mai importantă din film este pentru adulții din sala de cinema.

Șefa a intrat la apă este o comedie simplă, previzibilă. Cu toate acestea, are parte și de faze care surprind. Povestea este ușoară, plăcut de urmărit. Chiar dacă pare mai mult un film pentru copii, este evident că lecția cea mai importantă este pentru adulți. Filmul redă într-un fel pierderea inocenței, dar și modalitatea prin care poate fi recuperată, măcar parțial. Lumea rece și grăbită în care trăim ne face adeseori să uităm de noi înșine. Astfel, ajungem să fim simple carapace, cu un scop și o voință de fier. Sentimentele și visele din copilărie rămână simple amintiri, uneori dureroase. Astfel, pare mult mai ușoară alternativa, și anume crearea unei fațade care să sperie și să-i țină pe ceilalți la distanță.

Filmul se adresează celor care apreciază moda și lucrurile frumoase.

Imaginea din Șefa a intrat la apă este de calitate. Filmului nu i se poate reproșa nimic din punct de vedere vizual. Mai mult, pe lângă partea tehnică bine realizată, partea artistică este foarte atractivă. Această realizare cinematografică se adresează celor care apreciază moda, lucrurile frumoase și, de ce nu, un număr de striptease inopinat.

Coloana sonoră din acest film lipsește uneori cu desăvârșire. În acele momente, sunetele care se aud, pe lângă dialogurile rostite de actori, sunt îndepărtate și la volum foarte redus. Această modalitate de realizare aduce aminte de serialele cu liceeni, transmise la TV, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Încă nu foarte cunoscută la noi, Marsai Martin, actrița din rolul principal, iese în evidență datorită felului în care joacă.

Actrița din rolul principal este un spectacol. La 14 ani, Marsai Martin a dat dovadă de un talent extraordinar. Actrița știe să fie amuzantă, dar și să intre foarte bine în pielea unui personaj incompatibil cu vârsta fragedă pe care o are.

Șefa a intrat la apă este un film amuzant uneori, dar nu suficient ca să merite o vizită la cinema. Filmul poate fi simpatic și plăcut de urmărit acasă, când o să apară pe micile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x