Film – Miss Bala; Miss Bala – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Noul film cu accente latino, Miss Bala, aduce pe marile ecrane o multitudine de răsturnări de situație și personaje tipice lumii redate.

Miss Bala este un film de acțiune, o dramă cu scene intense dar nu extrem de violente, cu o premisă care pleacă de la corupție.

Din distribuția filmului fac parte: Gina Rodriguez, Cristina Rodlo, Ismael Cruz Cordova, Ricardo Abarca, Lilian Tapia, Matt Lauria, Anthony Mackie, Aislinn Derbez. Catherine Hardwicke semnează regia.

sursa video: youtube
Miss Bala este un film ce redă evenimente extraordinare, spuse într-o manieră credibilă.

Povestea din Miss Bala pare la o primă vedere simplă, cu un deznodământ previzibil. Cu toate acestea, pe măsură ce evenimentele se precipită, apar și unele surprize. Acestea sunt bine introduse, prin înlănțuirea unor scene simple. Dialogurile și felul în care interacționează personajele, chimia dintre ele, ajută la construirea unei povești credibile.

Cu toate că imaginea este în general bună, câteva momente din acest film sunt exagerate.

Miss Bala este filmat în cea mai mare parte ca un reality show. Foarte multe scene, în principal cele de acțiune, par a fi filmate de un operator care urmărește actorii și acțiunea în timp real. Cu toate că imaginea este în general bună, câteva momente din acest film sunt exagerate. Pentru puțin timp, la începutul filmului, apar pe neașteptate o serie de imagini prea luminoase. Aceste efecte vizuale deranjează și i-ar putea afecta serios pe unii privitori mai sensibili.

Coloana sonoră este bună și potrivită. Muzica din film este ca o punte între stilul american pur și cel latino. Toate piesele sunt introduse la momentul potrivit și contribuie la sporirea intensității scenelor.

Actorii din Miss Bala sunt frumoși, plăcut de urmărit. Ei întruchipează tipologii specifice lumii redate. Totul este de altfel aici tipic, până la un punct. Asta include fărădelegile comise de anumite personaje, corupția generalizată, dar și partea strălucitoare a vieții pline de lux.

Miss Bala merită o vizită la cinema, fără a avea mari așteptări. Filmul poate fi o modalitate relaxantă de petrecere a timpului liber.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of