Lucrări de asfaltare pe drumul județean DJ 109C – DN16

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările derulate pe DJ 109C Gherla – Fizeșu Gherlii – Țaga – Geaca – DN16 au intrat în faza de asfaltare, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Pe drumul judeţean DJ 109C – DN16, Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca, lucrările de întreținere au intrat în faza așternerii de covor asfaltic.

Conform autorităților, lucrările vizează mai multe sectoare de drum situate pe un tronson în lungime de aproape 38 de kilometri, de la kilometrul 1+400 până la kilometrul 39+200.

Lucrările se vor finaliza cu așternere de covor asfaltic.

Lucrările se vor finaliza cu așternere de covor asfaltic pe două sectoare, între kilometrul 1+400 și kilometrul 4+200 (2.8 kilometri), și între kilometrul 17+600 și kilometrul 39+200 (21.6 kilometri). Până în acest moment au fost deja asfaltați aproximativ patru kilometri de drum, pe ambele sensuri de circulație.

În paralel, pe celelalte sectoare de drum se execută plombări, burdușiri și aducerea la profil a acostamentelor. De asemenea, pe DJ 109C – DN16 urmează a fi executate și lucrări de completare a acostamentelor, de desfundare şi curăţare a podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, tăiere de lăstăriș și vegetație din vecinătatea căii de rulare, precum și lucrări de marcaje rutiere.

Drumul judeţean pe care se execută lucrări traversează o zonă cunoscută pentru reţeaua de lacuri de pescuit de agrement şi nu numai.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x