“Armin Untold” – Show unic și exclusiv, la ediția aniversară a festivalului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Show-ul unic, exclusiv la nivel mondial, “Armin Untold”, va putea fi urmărit la cea de-a cincea ediție aniversară a festivalului.

Unul dintre cei mai iubiți artiști, Armin Van Buuren, vine cu o supriză pentru fanii festivalului Untold, la cea de-a cincea ediție. Artistul a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festival – “Armin Untold”. Conform organizatorilor, show-ul va avea, de la alți artiști invitați alături de el pe scenă, până la cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video.

Artistul este cunoscut pentru inovație în materie de tehnologia pe care o folosește pentru a crea show-uri excepționale ca și Armin Only și Armin Only Intense. Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori aplicați pe brațele lui, tehnică pe care a adus-o și în România, la Untold.

“N-ar trebui să spun asta, dar anul viitor se va întâmpla ceva special!” – Armin van Buuren, la Untold 2018. DJ-ul a promis încă de anul trecut, că pentru ediția aniversară din acest an va pregăti un show special pentru fanii din România care, anul trecut au stat mai bine de opt ore în fața scenei principale a festivalului. Artistul promite că „Armin Untold” va însemna momente incredibile care vor depăși orice așteptări, iar organizatorii spun că va fi show-ul anului în Europa.

sursa video: youtube
Armin van Buuren a legat încă de la prima ediție a festivalului o prietenie frumoasă și o conexiune unică cu fanii festivalului Untold.

De la an la an a crescut publicul care îl așteaptă în fața scenei, au crescut emoțiile atât pentru fani cât și pentru artist, dar au crescut și orele show-ului său, fiind de departe cele mai lungi set-uri puse pe scena unui festival din lume.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Dovadă a acestui fapt stă numărul impresionant de oameni adunați pe Cluj Arena să-l vadă. Artistul a urcat pe scena festivalului Untold la miezul nopții. Surpriza DJ-ului pentru publicul de la […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x