Scena Fortune – Line-up-ul celei mai noi scene a festivalului Untold

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ATB, Andrew Rayel, Cosmic Gate și Emma Hewitt urcă în line-up-ul celei mai noi scene a festivalului Untold, Scena Fortune.

Cea mai nouă scenă a festivalului Untold, Scena Fortune, e un epicentru de forță electronică transcendentală și reunește an de an la Cluj-Napoca comunitatea internațională de muzică trance, alături de pionierii și formatorii acestui „sound”. Pe lângă nume sonore precum ATB, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Christina Novelli, Emma Hewitt sau Giuseppe Ottaviani, conceptul Fortune by Untold se axează pe muzica trance însă surprinde cu o îmbinare armonioasă a mai multor subgenuri de muzică electronică precum progressive house, melodic techno, psy sau hardstyle a căror melodicitate au în comun elemente atmosferice de visare si euforie specifice muzicii trance.

sursa video: youtube
Akua Naru, Albrosie și Morcheeba sunt doar câteva dintre numele sonore din line-up-ul Scenei Forest.

Una dintre cele mai apreciate scene din tărâmul festivalului Untold, scena Forest, e picnicul muzical al celui mai așteptat eveniment muzical din Europa. E casa muzicienilor și a trupelor live, cu o audiență primitoare, adesea instalându-se jos pe iarbă, ca o mare familie, într-o atmosferă care face aproape insesizabilă diferența dintre scenă și public.

Atitudinea de la Forest evocă spiritul pădurii, fiind susținută de frecvențe indie pop, interferate plăcut de dub și reggae, într-o ascensiune delicată spre nu jazz și câteva acte surpriză. Dintre cele din anul acesta amintim: Akua Naru, Alborosie, Alexandrina, Morcheeba, Sevdaliza, Tanya Stephens & Royal Roots.

Festivalul Untold are loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x