Prima ediție Feed Your Mind a adus pe scenă 47 de speakeri

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Prima ediție a turneului Feed Your Mind a adus pe scenă 47 de speakeri din domenii variate.

Turneul Feed Your Mind a oferit inspirație și creativitate pentru minți curioase, printr-o serie de șase evenimente naționale, au anunțat organizatorii. Acestea au avut loc în perioada aprilie – iunie 2019, în orașele: Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu și București.

Primul turneu de acest gen din România a reunit pe scenă 47 de speakeri locali și naționali, cu o experiență vastă în domenii precum antreprenoriat, educație financiară, tehnologie, muzică, educație, sustenabilitate și multe altele.

Cele șase evenimente au fost organizate sub formă de conferințe interactive de jumătate de zi, menite să hrănească mintea cu noi informații și să pună în contact speakerii și participanții.

Turneul a avut loc în perioada aprilie – iunie, în orașele : Târgu Mureș – 15 aprilie; Cluj-Napoca – 18 aprilie; Timișoara – 24 aprilie; București – 21 mai; Brașov – 28 mai; Sibiu – 4 iunie. Prima ediție a turneului Feed Your Mind a însumat 26 de ore de conținut și 52 de momente unice pe scenă, pline de inspirație și creativitate pentru participanții din fiecare oraș.

Speakeri pe scena Feed Your Mind.

Au vorbit pe scena Feed Your Mind: Bogdan Mezofi, vocalistul trupei Grimus, a trecut de la artist la vorbitor și a demonstrat că emoțiile pot fi folosite într-un mod constructiv; Sonia Bercuci, director de dezvoltare și cercetare, despre curajul de a te dezvăța și a reînvăța, de la un sistem la un ecosistem; Ciprian Stănescu, futurist, despre trenduri de viitor și cum va accelera evoluția lumii; Sergiu Penciu, expert digital și profesor de educație financiară, lecții de educație financiară în era digitală; Cristiana Oprea, pilot de raliu și blogger, despre cum să îți găsești motivația să îți urmezi pasiunea; Andrei Lasc, graphic designer și autor, despre călătoria interioară pe care a trăit-o în India; Sorin Badea, despre cum putem face știința mai atrăgătoare.

The Funkers, un grup de actori tineri și energici au pus în scenă un moment de improvizație, iar fiecare eveniment s-a încheiat în stilul unei zile de festival, cu o petrecere la care au avut acces gratuit toți participanții.

O nouă ediție Feed Your Mind urmează în perioada 15 – 18 august la Awake, în Gornești, Mureș.

Timp de patru zile, speakeri locali și internaționali vor aborda subiecte de actualitate într-un cadru relaxat de festival. Primii invitați pe scena Feed Your Mind la Awake sunt: Oana Giurgiu, Director Executiv, TIFF, Pussy Riot, trupa rusească punk rock, Alina Vîlcu, arhitect, Visuri la Cheie, Michael Schack, toboșarul lui Netsky.

Detalii disponibile pe website-ul www.feedyourmind.ro și pe pagina de Facebook. Feed Your Mind este o platformă de discuții galvanizatoare de idei și soluții pentru comunități și cu ajutorul acestora, o combinație între discursuri libere, workshop-uri, panel-uri și divertisment. Conceptul platformei de discuții a debutat în 2017, în cadrul festivalului Awake, ca o scenă creată special pentru cei curioși, în căutare de conexiuni intelectuale și un mod diferit de a experimenta atmosfera festivalului.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of