Asfaltare finalizată pe drumul județean 191D (DJ 108A)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean 191D (DJ 108A) Vânători – limită cu județul Sălaj au fost finalizate.

Consiliul Judeţean Cluj a anunțat finalizarea lucrărilor de asfaltare derulate pe drumul judeţean 191D (DJ 108A) Vănâtori –  limită cu județul Sălaj.

Aceste lucrări au vizat un tronson în lungime totală de 4.525 kilometri, de la kilometrul 31+275 până la kilometrul 35+800. În prealabil, au fost executate lucrări de așternere a stratului de piatră și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

Conform reprezentanților forului administrativ județean, lucrările derulate pe acest sector de drum judeţean au avut drept principal scop fluidizarea traficului rutier între județele Cluj și Sălaj. 

Pentru completa finalizare a investiției pe acest drum județean urmează a mai fi executate în perioada imediat următoare și lucrări constând în completarea de acostamente, cosirea vegetației, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.  

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of