Trei noi drumuri județene vor intra în lucrări de întreținere

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
În perioada imediat următoare vor începe o serie de lucrări de întreținere, pe trei drumuri județene, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Contractele de execuție a lucrărilor de întreținere pe trei noi drumuri județene au fost semnate de Alin Tișe, președintele Consiliului Judetean Cluj. Astfel, pe următoarele drumuri se vor executa pe viitor lucrări: DJ 108C DN1-Mănăstireni, de la km 28+050 la km 28+600; DJ 103H Bologa – Săcuieu, de la km 3+320 la km 12+250 și DJ 103J Săcuieu – Cabana Vlădeasa, de la km 10+200 la km 12+700.                  

Lucrările ce vor fi executate pe cele trei noi drumuri județene, conform reprezentanților forului administrativ județean.

● Pe DJ 108C DN1-Mănăstireni și pe DJ103J Săcuieu-Cabana Vlădeasa vor fi efectuate lucrări de stabilizare cu balast, de reprofilare a căii de rulare, respectiv de curățare a șanțurilor şi rigolelor, curățarea podețelor, acestea urmând a se finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

● Pe DJ103H Bologa-Săcuieu vor fi executate lucrări de întreținere constând în plombarea gropilor cu covor asfaltic, burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor, respectiv de curățare a șanțurilor, rigolelor și podețelor.

Executate de Dacia Asphalt SRL, lucrările vor debuta în perioada imediat următoare, după emiterea ordinului de începere.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de maximum cinci luni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x