EvenimenteŞtiriVideo

Limp Bizkit la Electric Castle: nu metal, rap și excentricitate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Concertul Limp Bizkit de joi, 18 iulie, a fost unul dintre cele mai așteptate momente de la actuala ediție a festivalului de la Bonțida.

Cea de-a doua zi la Electric Castle a început din nou sub auspicii favorabile. Vremea a fost la fel de frumoasă ca la momentul debutului de miercuri, fără precipitații. Spre seară doar, câțiva picuri de ploaie răzleți au mai răcorit spiritele încinse. Pentru a-i vedea pe cei de la Limp Bizkit la Electric Castle, în a doua zi de festival, mii de oameni au așteptat în stațiile de autobuz din oraș chiar și mai bine de o oră, pentru a prinde un loc într-unul dintre autobuzele ce urma să îi ducă la Bonțida.

Puțin după ora 22:30, cei de la Limp Bizkit au urcat pe scena de la Electric Castle.

Publicul a fost în delir încă de la primele minute ale interacțiunii cu trupa americană. Artiștii au urcat pe scenă însoțiți de un grup foarte mare de fete. Ele au rămas acolo pe toată durata concertului și i-au făcut pe mulți din public să se întrebe care este motivul prezenței lor pe scenă. Până la urmă, se pare că nu a fost niciunul, în afară simplei susțineri. Un alt aspect original a fost vestimentația chitaristului, care a apărut în chiloți și vopsit pe față.

Limp Bizkit au arătat, de la început până la sfârșit, de ce sunt atât de apreciați de public. De la îmbrăcăminte la ordinea pieselor, de la interacțiunea cu publicul la solo de chitară, de la spectacolul de lumini la spectacolul din public, toate au contribuit la crearea unor amintiri speciale, pentru cei care au ales să-și petreacă a doua seară din cadrul Electric Castle 2019 la concertul Limp Bizkit.

Festivalul Electric Castle are loc pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida, în perioada 17 – 21 iulie.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x