O nouă rețea de distribuție a apei potabile, în comuna Bobâlna

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Comuna Bobâlna va avea o nouă rețea de distribuție a apei potabile, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

O nouă rețea de distribuție a apei potabile și racorduri de distribuție, în lungime de aproximativ 24 de km, va fi amenajată în comuna Bobâlna. Lucrările vor fi realizate în toate cele trei localități din comuna clujeană.

● În localitățile Bobâlna și Oșorhel vor fi realizate două noi stații de pompare a apei potabile;

● Satele Bobâlna și Vâlcelele vor beneficia de două noi stații de clorinare;

● La nivelul localității clujene Vâlcelele urmează să fie edificat și un nou rezervor de înmagazinare.

Această nouă rețea de distribuție a apei potabile va fi realizată ca urmare a implementării de către Compania de Apă „Someș“ S.A. și a Consiliul Județean Cluj a proiectului mamut cu finanțare europeană în valoare de 355.600.000 milioane de euro, câștigat la sfârșitul anului 2018.

Costul lucrărilor este de peste 2.100.000 de euro.

Conform autorităților, în baza contractului de lucrări numărul patru din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020”, în satele Bobâlna, Oșorhel și Vâlcelele din comuna Bobâlna vor fi realizate lucrări cu o valoare estimată de 2,146.366 euro.

Consiliul Județean Cluj a anunțat că pentru aceste lucrări a emis Autorizația de construire. De asemenea, documentația de atribuire a acestui contract a fost recent trimisă Agenției Naționale pentru Achiziții Publice în vederea încărcării în sistemul electronic de licitații SICAP.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Recea Cristur din județul Cluj va avea o nouă rețea de distribuție a apei potabile, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Astfel, conform autorităților, vor fi […]