Film – Anna; Anna – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Anna este un film de acțiune, cu spioni, marca Luc Besson. În această realizare cinematografică se regăsesc ingrediente clasice: intrigă, mister, sex-appeal și violență.

Anna este un un thriller palpitant. Filmul redă o poveste despre loialitate, depășirea condiției și lupta pentru libertate. Aici personajele au parte de iubire, trădare, sex, minciuni, violență, suspiciune, dar și pasiune.

Din distribuția filmului fac parte: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy, Lera Abova, Eric Godon, Alexander Petrov, Anna Krippa. Luc Besson semnează regia.

sursa video: youtube
Anna este unul dintre puținele filme cu spioni din ultimii ani, care atrage din toate punctele de vedere și rămâne în amintire după vizionare.

Povestea din filmul Anna este interesantă și bine spusă. Chiar dacă are un timeline special și uneori complicat, totul curge firesc. Întâmplările din trecut sunt bine introduse alături de cele care au loc în prezentul din film. Toate scenele au sens. Felul în care au fost înlănțuite evenimentele, pentru a crea firul epic, denotă o mare pricepere. Realizatorii filmului Anna își etalează talentul în fiecare scenă. Acesta se poate remarca și în modalitatea de construirea a misterului necesar personajelor implicate în spionaj. De asemenea, jocul dublu din această lume a intrigilor este bine construit, astfel încât publicul este purtat prin tot felul de evenimente neașteptate. Răsturnările de situație sunt de asemenea la ordinea zilei în Anna.

Imaginea ajută la crearea unui feeling unic, prin decorurile în care se petrece acțiunea, dar și prin modalitatea de filmare și durata cadrelor.

Povestea din Anna este dublată de un decor specific bine realizat. Imaginea, atât din punct de vedere artistic cât și din punct de vedere tehnic, ajută la creionarea unei lumi speciale, populată cu oameni extraordinari. Totul pornește aici de la un personaj simplu, dotat cu inteligență, marcat și făcut excepțional de vicisitudinile vieții. Privitorii sunt purtați prin intermediul imaginilor prin lumi diferite. Astfel, audiența poate resimți sărăcia și dezolarea, dar și opulența și fastul. Singurele reproșuri care se pot aduce imaginii ar fi prezența unor scene scurte în care pare a fi utilizată aparatură ieftină, pentru amatori. De asemenea, un număr mic de scene statice au fost compuse din cadre prea scurte, care se succed puțin prea rapid. În schimb, interesante și cu o doză de profunzime sunt scenele în care personajele apar în prim-plan. Aceste faze creează intimitate și aduc mai aproape personajele și sentimentele lor.

Violență, lupte și coregrafie perfectă.

Acțiunea din Anna este o coregrafie perfectă. Fie că este vorba de urmăriri ca-n filme, fie că este vorba de scene de luptă, toate reprezintă un spectacol foarte bun. Felul în care interacționează personajele în unele faze violente duce cu gândul la un dans bine pus la punct. Un atuu al acțiunii din Anna este faptul că uneori apare pe neașteptate. De asemenea, în unele momente, violența și intensitatea scenelor vin parcă de nicăieri și pot lua prin surprindere audiența.

Actorii din rolurile principale sunt frumoși și potriviți pentru rolurile pe care le interpretează. Frumusețea fizică, îmbinată aici cu abilitățile de spioni, fac din asemenea personaje un spectacol plăcut de urmărit.

Anna este un film excelent, care merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Din distribuția filmului fac parte: Diane Keaton, Jacki Weaver, Celia Weston, Alisha Boe, Charlie Tahan, Rhea Perlman, […]

trackback

[…] Din distribuția filmului fac parte: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Eiza Gonzalez, Eddie Marsan, Eliana Sua, Cliff Curtis, Lori Pelenise Tuisano. David Leitch […]

trackback

[…] Din distribuția filmului fac parte: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x