Tujamo la Untold 2019: „Au fost probabil cele mai frumoase două ore din viața mea”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tujamo a crescut, pe plan profesional, o dată cu Untold. DJ-ul a fost alături de festival şi de zeci de mii de fani şi la ceas aniversar.

Tujamo a urcat pe scena festivalului Untold în prima seară a celei de-a cincea ediţii. DJ-ul s-a întâlnit apoi cu jurnaliştii prezenţi la eveniment, pentru a răspunde întrebărilor legate de viața lui sau de cariera artistică.

Unul dintre cele mai emoţionante momente de la conferinţa e presă a fost atunci când Tujamo, cu mâna pe inimă, a declarat că-şi va aminti pentru totdeauna aceste două ore de pe scena Untold. El a spus că acest spectacol va rămâne în inima lui. Acest fapt se datorează publicului. La fel ca alţi artişti care au venit la Cluj, şi el s-a declarat impresionat e receptivitatea oamenilor din audienţă.

„Am fost în aproape toate tările din lume. N-am mai văzut nicăieri așa ceva (n.r. ca publicul de la Untold). Spui o dată să ridice mâinile sus, și toată lumea reacționează, tot stadionul. Așa ceva nu se întâmplă nicăieri în lume. Oriunde altundeva trebuie să spui de câteva ori și vezi că răspund cam 50%. Aici, uneori nici nu trebuie să spui, și bam. Primesc foarte multă iubire. Nici nu mai contează banii, asta este cea mai bună sursă de inspirație. Este o nebunie.” a declarat artistul.

Dacă la prima ediţie la care a fost prezent, Tujamo a fost impresionat de festival şi credea că mai mult nu se poate, el a recunoscut că s-a înşelat.

La fiecare ediţie, festivalul Untold a crescut, la fel şi cariera lui, pe care artistul are de gând să o continue până la adânci bătrâneţi. Întrebat dacă o să continue să fie DJ şi la peste 60 de ani, el a declarat:

„Dacă o să mă mai pot mişca, o să fac asta în continuare.”

Tujamo a venit la Cluj-Napoca, la Untold 2019, însoțit de echipa lui, formată din 25 de oameni.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tujamo la Untold 2019: „Au fost probabil cele mai frumoase două ore din viața mea” […]

trackback

[…] Real”) și Sam Martin („Wild Wild Son”). Fanii au putut să asculte și muzică nouă – printre care și imnul oficial – și au putut să-și achiziționeze o amintire din […]

trackback

[…] și i-a cântat-o în timp ce stăteau pe o canapea. Chiar dacă excelează la faze distractive, cântărețul britanic a oferit și momente mai sensibile. El a cântat o melodie alături de tatăl lui, moment […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x