Danny Avila, show în premieră mondială, la Untold 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
DJ-ul spaniol Danny Avila a urcat pe scena Untold, în cea de-a treia seară a ediției aniversare, cu un show în premieră mondială.

Danny Avila a prezentat la Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a cincea ediții Untold, noul lui show, în premieră mondială. Artistul a urcat pe scena festivalului alături de un grup de dansatori.

„În seara asta facem ceva diferit, ceva special, la ce muncim de câteva luni. Este ceva ce cred că nu s-a mai făcut înainte. Ne-am asociat cu o echipă de dansatori profesioniști, de street dance, break dance și alte stiluri similare. Muzical, nu va fi un spectacol tipic Danny Avila, ci mai mult o călătorie prin ultimii 20 de ani de muzică electronică. Am muncit din greu pentru acest număr. Este un spectacol complet, inclusiv vizual, nu este doar muzică și dans. Îl prezentăm lumii pentru prima dată în această seară. Trebuie să recunosc că sunt emoționat. Eu nu am emoții niciodată, dar acum sunt emoționat, într-un mod constructiv.”

După ce a muncit împreună cu echipa timp de mai mult de patru luni, Danny Avila a declarat și care este motivul pentru care a ales festivalul de la Cluj-Napoca pentru a-și prezenta lumii noul show.

„Cred că Untold este unul dintre cele mai potrivite festivaluri pentru a încerca un asemenea concept. Dacă te uiți la line-up, sunt nu doar DJ ci și trupe. Nu cred că există un loc mai potrivit ca Untold, pentru a prezenta acest concept.”

Artistul a mai urcat pe scena festivalului Untold și anul trecut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Danny Avila, show în premieră mondială, la Untold 2019 […]

trackback

[…] a îngenunchiat pe scenă, mulțumind oamenilor prezenți, pentru energia transmisă. La finele show-ului, fanii nu s-au putut despărții de artist și i-au aclamat numele minute în șir, așa că […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x