Programul pe zile și activități, la festivalul Awake, ediția 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Programul pe zile și activități, la festivalul Awake.

● Sâmbătă, 17 august, în programul pe zile și activități, la festivalul Awake, show-ul exclusiv Awake the Prodigy – Tribute to Keith (#AWAKEF1RST) va completa scena mare a festivalului, alături de Netsky și De Staat.

● Duminică, 18 august, programul muzical al festivalului va fi închis de un performance intitulat Bohemian Symphony by Bohemia Symphonic Orchestra.

Programul pe zile și activități la Awake: bibliotecă, teatru și cinema în aer liber, playground.

● Zona de lectură Forest Lounge și biblioteca în aer liber Forest Library își așteaptă cititorii cu peste 800 de volume din diverse domenii de interes. Printre acestea se vor regăsi: cărți care au inspirat seriale celebre precum “Casa Bântuită”, de Shirley Jackson și “Patrick Melrose”, de Edward St Aubyn; cărți autobiografice precum bestsellerul “Povestea mea”, a lui Michelle Obama; cărți politice precum romanul “Ultimul dintre oamenii președintelui”, de Bob Woodward; cărți de dezvoltare personală și spiritualitate precum “Zen. Arta de a trăi simplu”, de Shunmyo Masuno și cărți ecranizate precum “La cinci pași de tine”, de Rachael Lippincott, Mikki Daughtry și Tobias Iaconis. La finalul festivalului, toate volumele vor fi donate unei biblioteci din județul Mureș.

● Cinematograful de sub pod invită cinefilii Awake să vizioneze proiecții curatoriate de TIFF și o selecție de filme premiate la Super – Festivalul de filme făcute de adolescenți. Pe timpul zilei, cinematograful se transformă într-o scenă de teatru, cu piese jucate în parteneriat cu Universitatea de Arte Târgu Mureş.

● Cei cu spirit de aventură vor putea alege între lasertag, paintball, tir cu arcul, zorbing sau zorb fotbal. Toate aceste activități vor fi amenajate în zona Playground.

● Peste 100 de participanți Awake vor avea ocazia să facă o călătorie cu balonul cu aer cald la peste 50m altitudine, de unde vor putea să vadă domeniul Teleki, vineri și sâmbătă, înainte de apus.

Festivalul Awake se desfășoară între 15 – 18 august, la doar câţiva kilometri de Târgu Mureş, pe domeniul castelului Teleki din Gorneşti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x