Acțiune și senzații tari în minivacanță, la cinema, în format 4DX

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Acțiunea și senzațiile tari pot fi simte pe propria piele la cinema, în format 4DX.

Pentru cei care n-au plecat din oraș în această minivacanță de la mijlocul lunii august, senzațiile tari și acțiunea pot fi simțite printr-o vizită la cinema, pentru a viziona un film în format 4DX.

Tehnologia 4DX combină scaunele high-tech mobile și efectele precum vânt, ploaie, ceaţă, fulgere și mirosuri pentru a arunca publicul, la propriu, în mijlocul acțiunii, alături de personajele din filmul preferat. În luna august au apărut două motive în plus pentru cei care vor să se bucure de filme în format 4DX: „Fast & Furious: Hobbs & Shaw” și „The Angry Birds Movie 2”.

Acțiunea din „Fast & Furious: Hobbs & Shaw” în format 4DX 3D.

Adrenalina și efectele din filmul „Fast & Furious: Hobbs & Shaw” se trăiesc la intensitate maximă doar în format 4DX. Scenele de luptă sunt intensificate prin intermediul vibrațiilor scaunelor și fiecare pumn, fiecare lovitură dată sau primită de adversar, va putea fi simțită. Lumina stroboscopică și vibrațiile puternice ale scaunelor aruncă audiența direct în mijlocul focurilor de armă, iar aerul cald care trece pe la urechi, fumul și ceața care vor acoperi sala de cinema îi vor face pe cei prezenți în sala de cinema să se simtă în centrul exploziilor puternice. De asemenea, se va putea simți briza tropicală din Insulele Samoa fără a părăsi scaunul de cinema dar și apa. Mișcările dinamice ale scaunelor vor fi și ele perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran.

Dwayne „The Rock” Johnson, aka Luke Hobbs, spune: „Abia aștept ca fanii Fast & Furios să vadă filmul în acest format. Nu pot să aleg o singură scenă preferată pentru care merită să vedeți filmul în 4DX. Este vorba despre toate secvențele de acțiune – tot ce implică mașini, motociclete, luptă corp la corp. Însă aș evidenția scena finală – unde ai foc, vânt, ploaie și diferite elemente speciale. Garantez că, la final, veți fi convinși că ați luat cea mai bună decizie de a „simți” acest film în format 4DX”.

sursa video: youtube
Râsete în „The Angry Birds Movie 2” în format 4DX 3D dublat.

Angry Birds promite o porție bună de râs în sala 4DX. Echipa de șoc de pe Insula Pasărilor are parte de o nouă aventură pe o insulă nou descoperită, mai răcoroasă, iar efectele ambientale din sala 4DX și mișcările scaunelor mobile vor face ca spectatorii să devină parte din povestea care se desfășoară pe ecran și să o experimenteze cu toate simțurile. Copiii peste 4 ani, însoțiți de părinți, pot urmări cum celebrele păsări nezburătoare şi ticăloșii porcuşori verzi îşi duc lupta la nivelul următor. Vor fi explozii de lumină, rafale de apă care vor răcori sala de cinema, vânt care va șuiera pe la urechi și chiar… zăpadă în mijlocul verii.

sursa video: youtube
Premii și filme la maximum în format 4DX.

Până la finele lunii august, fiecare vizită la Cinema City aduce un premiu garantat. Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare concepte de cinema: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (cină & film în prețul unui singur bilet). Cel mai nou concept VIP premium poate fi experimentat, deocamdată, la Cinema City din ParkLake București, urmând să fie disponibil curând și în Timișoara.

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x