Film – Furios și iute: Hobbs & Shaw; Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw 3D 4DX – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, tradus în românește Furios și iute: Hobbs & Shaw, este un film de acțiune, plin de aventuri și momente comice.

● Furios și iute: Hobbs & Shaw aduce pe marile ecrane un trio irezistibil, format din actori talentați și înzestrați cu calități fizice excepționale. Acești trei domni, din rolurile principale, alături de o eroină modernă, fac timp de două ore un spectacol unic.

● Din distribuția filmului fac parte: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Eiza Gonzalez, Eddie Marsan, Eliana Sua, Cliff Curtis, Lori Pelenise Tuisano. David Leitch semnează regia.

sursa video: youtube
La fiecare interacțiune dintre cei doi protagoniști ies scântei. Dialogurile sunt toate pline de farmec și foarte distractive.

Cuvintele care ar putea descrie cel mai bine filmul Furios și iute: Hobbs & Shaw sunt acțiune și tachinare. Asta se întâmplă atunci când două personalități puternice, doi „alpha male” se întâlnesc. La fiecare interacțiune dintre cei doi protagoniști ies scântei. Dialogurile sunt toate pline de farmec și foarte distractive. Deși multe replici sunt puerile, se potrivesc în narațiune și ajută la dezvoltarea celor două caractere. De la început până la sfârșit, fie că este vorba despre personajele pozitive sau cele negative, imaginea individuală a fiecăruia este păstrată și nuanțată prin elemente specifice. Tocmai din aceste combinații de interacțiuni, dintre oameni atât de diferiți, se naște o poveste palpitantă și plină de faze comice.

Imaginea și coloana sonoră sunt la înălțime. Foarte multe cadre ajută la apropierea personajelor de public, prin filmarea lor foarte de aproape.

Furios și iute: Hobbs & Shaw urmărește clar să distreze. De-a lungul filmului apar și câteva scene în care este evident că personajele nu se iau prea în serios. Aceste licențe artistice sunt amuzante și binevenite. Despre partea tehnică însă, nu se poate spune același lucru. Aici totul a fost făcut ca la carte. Imaginea și coloana sonoră sunt la înălțime. Foarte multe cadre ajută la apropierea personajelor de public, prin filmarea lor foarte de aproape. În acest film apar foarte multe cadre cu fețele personajelor în prim-plan. Aceste faze statice, de detaliu, sunt foarte bine combinate cu scenele care surprind locațiile extraordinare în care se petrece acțiunea.

Partea cea mai dezvoltată în film este acțiunea.

Adrenalină la maxim, viteză și răsturnări de situație, toate țin atenția trează de la început până la sfârșit. Chiar dacă este un film lung, fiecare minut este interesant. Asta este valabil desigur în cazul celor care apreciază acțiunea. Cei care aleg să vadă filmul în 4DX, trebuie să se pregătească să fie scuturați serios. Acest film este făcut pentru un asemenea format. Acțiunea intensă și de câteva ori destul de lungă o să fie altfel simțită într-un scaun dintr-o sală 4DX. De asemenea, cei care sunt mai friguroși ar trebui să se pregătească pentru puțină ploaie și vânt.

Trei motive pentru a vedea filmul: Dwayne „The Rock” Johnson, Jason Statham și Idris Elba.

Distribuția din Furios și iute: Hobbs & Shaw este una de zile mari, menită să atragă audiența. Astfel, personajele principale masculine sunt: Dwayne „The Rock” Johnson, musculos și puternic, alături de Jason Statham, zvelt și agil. Cei doi luptă cu Idris Elba, aici Superman negru, pentru a o salva pe Vanessa Kirby, eroina sexy și descurcăreață. Foarte potriviți și simpatici, actorii reușesc să creeze relații speciale și să distreze, datorită bunei chimii dintre ei.

Furios și iute: Hobbs & Shaw merită o vizită la cinema, fie pentru a fi urmărit în 3D, fie în 3D 4DX.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x