Circ, acrobație și spectacole interactive, la WonderPuck 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
WonderPuck 2019 va aduce publicului clujean trei zile de teatru, cu peste 40 de spectacole din nouă țări.

Festivalul Internațional Stradal WonderPuck 2019, dedicat exclusiv copiilor și familiilor acestora, va avea loc în perioada 13 – 15 septembrie. Activitățile din festival vor avea loc în două piețe centrale din municipiul Cluj-Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy din localitatea Bonțida. Spectatorii vor avea parte de spectacole de circ, acrobație și multe momente interactive, toate cu participare gratuită.

La festival vor participa artiști din Ungaria, Italia, Turcia, Rusia, Olanda, Spania, Republica Moldova, Marea Britania și România. Trupele autohtone se vor reuni la Cluj-Napoca din toate colțurile țării, mai precis din București, Brașov, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu și Arad.

Noutățile celei de-a treia ediții a festivalului WonderPuck, eveniment dedicat exclusiv copiilor și familiilor acestora.

● Ca și element nou pentru acest an, ediția a treia va aloca un spațiu mai mare spectacolelor pentru adolescenți și tineri în Piața Muzeului.

● O altă noutate va consta în îmbinarea artelor vizuale cu arta teatrală.

● Vor fi vernisate, astfel, mai multe expoziții ale artiștilor clujeni atât în Piața Muzeului, cât și în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Ateliere, workshop-uri și interacțiuni cu cei mai mici dintre spectatori.

În paralel cu spectacolele de teatru vor avea loc și o serie de ateliere cu activități destinate întregii familii, dar și workshop-uri adresate actorilor și studenților de la facultățile de profil, în baza parteneriatului cu Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității ,,Babeș Bolyai” Cluj-Napoca. Între acestea se numără workshop-ul „Hänneschen-Theater” care va fi susținut de Frauke Kemmerling, managerul Teatrului ,,Hänneschen” din Köln.

Actorii Teatrului „Puck” vor fi gazde ale WonderPuck 2019 și vor interacționa cu cei mici în toate locațiile de desfășurare a festivalului.

Proiectul, aflat la a treia ediţie, este realizat de Teatrul de Păpuși „Puck”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x