Lucrări de întreținere au loc pe drumul județean 161A, în zona Cojocnei

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de întreținere au demarat pe drumul județean 161A, în zona Cojocnei.

Lucrări de întreținere și reparare a căii de rulare au demarat pe drumul județean 161A, în zona Cojocnei, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Conform autorităților, în prezent se lucrează pe sectorul de drum situat între pozițiile kilometrice 6+500 şi 10+500. Operațiunile constau în frezarea asfaltului, tratarea burdușirilor și reparații cu mixturi asfaltice în zonele afectate, realizarea de șanțuri și decolmatarea podețelor. Astfel, în această fază se lucrează la remedierea burdușirilor și frezarea asfaltului în vederea plombărilor.

Drumul județean DJ 161A este inclus într-un program mai vast de modernizare şi reabilitare.

Lucrările recent demarate și aflate în plină desfășurare reprezintă operațiuni de întreținere și reparații ce au rolul de a asigura circulația normală până când vor fi demarate lucrările de reabilitare și modernizare, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

● În prezent, procedura se află în etapa de atribuire a serviciilor de execuție a lucrărilor;

● Serviciile de proiectare sunt deja atribuite;

● Atribuirea serviciilor de execuție urmează să aibă loc imediat după ce va fi soluționată contestația depusă referitor la câștigătorului licitației.

Zona Cojocnei este cunoscută mai ales pentru lacurile și bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna, folosite în scopuri terapeutice.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x