Lucrări pe drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
În această perioadă au loc lucrări premergătoare asfaltării, pe drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii.

Consiliul Județean Cluj a anunțat că a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean 103G, între localitatea Săndulești și joncțiunea cu drumul județean 103I Cheile Turzii. Conform autorităților, aceste lucrări se vor finaliza cu așternere de covor asfaltic. Este vizat un tronson în lungime totală de peste patru kilometri, de la kilometrul 30+970 până la kilometrul 35+230.

● Lucrările constau în reprofilarea drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația o impune, tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare, așternerea de strat de balast stabilizat, acestea urmând a fi finalizate cu așternerea de covor asfaltic.

● În această fază se execută lucrările de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare în vederea așternerii stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării.

Tronsonul de drum vizat, parte a drumului județean 103G, asigură accesul la drumul național DN1 pe direcția Turda, la drumul județean 103I spre Rezervația Naturală Cheile Turzii și la drumul județean 107L spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x