EvenimenteŞtiri

Discoteca ’80 Cluj 2019 va avea loc în acest weekend, la Sala Polivalentă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cel mai așteptat eveniment de la începutul toamnei este fără doar și poate Discoteca ’80 Cluj 2019, un spectacol care îi aduce la Cluj pe cei mai populari artiști din vremea de glorie a muzicii disco.

Discoteca ’80 Cluj 2019 se apropie cu pași repezi. Pentru cei care încă nu și-au pregătit costumația ideală pentru o seară de dans, acum este momentul potrivit să o facă. Au mai rămas doar patru zile până la evenimentul așteptat de iubitorii muzicii disco.

A treia ediție îi va aduce pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca pe Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. După succesul înregistrat la primele două ediții și repeziciunea cu care s-au vândut biletele, este de așteptat ca și anul acesta sala de spectacole să fie plină de oameni pregătiți de petrecere.

Organizatorii au anunțat că evenimentul va avea o durată de peste patru ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ.

Discoteca ’80 Cluj 2019 va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19:00, la BTarena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca.

„Organizăm acest tip de concerte pentru al treilea an consecutiv în urma reacțiilor extrem de entuziaste venite din partea publicului. Oamenii ne spun că e o mare bucurie faptul că, deși în trecut nici nu-și permiteau să viseze la acest lucru, acum pot să vadă pe viu artiști pe care i-au adorat în tinerețe”, spune Levente Sánta, directorul evenimentului.

Nu uitați, copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Evenimentul este organizat de Backstage Production.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x