Musicalul „Mamma Mia!” revine la Cluj cu o distribuție de excepție

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Musicalul „Mamma Mia!” revine la Cluj cu o distribuție de excepție: Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Ernest Fazekas, Bianca Pucărea și Sebastian Seredinschi, în rolurile principale.

Musicalul „Mamma Mia!“ – unul dintre cele mai îndrăgite din lume și desemnat „Spectacolul anului 2018” în România – va ajunge în această toamnă din nou în inima Ardealului. Reprezentația este programată pe 6 noiembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.

Musicalul „Mamma Mia!” revine astfel la Cluj după o reprezentație extrem de apreciată în 2018. Va avea o distribuție de excepție, din care fac parte nume celebre și iubite de public precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea și Sebastian Seredinschi. Artiștii vor putea fi admirați în ipostaze surprinzătoare, interpretând roluri memorabile. Aceasta este cea mai amplă producție de musical din România și promite a fi experiență de neratat.

Biletele pentru spectacolul Musicalul „Mamma Mia!” din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare. Acestea pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 50 lei și 199 lei. La minumim 4 bilete cumpărate se aplică o reducere de 10%, iar la minimum 8 bilete o reducere de 15%.

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare.

„Mamma Mia!” prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent.

Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin șapte show-uri „Mamma Mia!” și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „Mamma Mia!” a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale. În 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

Distribuție:
Loredana – Donna
Horia Brenciu – Harry
Cornel Ilie – Sam
Ernest Fazekas – Bill
Anca Țurcașiu – Tanya
Anca Sigartău – Rosie
Bianca Purcărea – Sophie
Sebastian Seredinschi – Sky

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x