Lucrări de asfaltare au fost demarate pe drumul județean 103 G

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de asfaltare au demarat pe sectorul limită cu județul Alba – Podeni, pe drumul județean 103G, a anunțat forul administrativ județean.

Consiliul Judeţean Cluj a anunțat că pe drumul județean 103 G, pe sectorul situat între limita cu județul Alba și localitatea Podeni, lucrările de întreținere au intrat în faza de asfaltare. Sectorul vizat are o lungime de aproximativ 3 kilometri, mai exact între kilometrul 13+200 și kilometrul 16+200.

● Conform autorităților, înaintea acestei etape au fost executate lucrări de reprofilare a drumului și de așternere a stratului de balast stabilizat.

● După finalizarea asfaltării acestui sector, lucrările de așternere de strat de balast stabilizat și așternere de covor asfaltic vor continua pe o lungime de puțin peste 8 kilometri, pe sectorul de drum situat între localitățile Podeni și Moldovenești, mai exact între kilometrul 17+500 și kilometrul 25+600.

● Pe raza localității Podeni lucrările de întreținere se vor executa după finalizarea investițiilor Primăriei comunei Moldovenești care vizează rețeaua de distribuție a apei.

● De asemenea, pe toată lungimea sectorului de drum vizat de lucrările de întreținere, de la kilometrul 13+200 până la kilometrul 25+600, vor mai fi executate lucrări de realizare și completare de acostamente, curățarea șanțurilor, rigolelor și podețelor, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Drumul județean 103 G Moldovenești – limită cu județul Alba realizează o legătură rapidă cu drumul național DN 75 și, mai departe, către municipiul Turda, și asigură un acces direct către județul Alba.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x