Skatepark-ul Rozelor va fi reabilitat și extins cu 3.600.000 de lei

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Skatepark-ul Rozelor din cartierul Plopilor va fi reabilitat și extins pe parcursul anului viitor.

Proiectul pentru lucrările din Skatepark-ul Rozelor prevede, printre altele, reabilitarea skatepark-ului existent și extinderea acestuia cu peste 1.000 de metri pătrați, a anunțat Primăria municipiului Cluj-Napoca.

● Astfel, de la 1.050 de metri se va ajunge la puțin peste 2.000 metri pătrați.

● De asemenea, este prevăzută realizarea unor zone de ședere, realizarea unui totem de intrare și amplasarea unui grup social automat.

● Va fi eliminată vegetația distrusă și se vor realiza lucrări de gazonare și de plantare de vegetație perenă.

● Parcul va beneficia de asemenea de un sistem de iluminat inteligent, de sistem de irigații modern și de mai multe cișmele.

sursa video: youtube

Conform autorităților, prin această investiție se urmărește revitalizarea Parcului Rozelor și redarea acestuia tineretului amator de sporturi extreme. Astfel, toți clujenii vor putea să se bucure de un parc mai frumos și mai modern, iar tinerii iubitori de skateboarding vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic. Aacest sport va fi introdus de anul viitor în competițiile olimpice internaționale.

Valoarea totală a lucrărilor este de peste 3.600.000 lei și va fi finanțată din bugetul local.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 3.609.728,16 lei (inclusiv TVA), a anunțat Primăria Cluj-Napoca. Durata de realizare a investiției este de 15 luni (3 luni proiectare și 12 luni execuție).

Investiția va fi finanțată din bugetul local.

Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca a aprobat în luna noiembrie 2019 documentația și indicatorii tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiții “Reabilitarea și extinderea Skatepark-ului Rozelor”, aflat în Parcul de agrement Rozelor (cartierul Plopilor).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x