Lifestyle

Film – Bombshell: Scandalul; Bombshell – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Bombshell, tradus în românește Bombshell: Scandalul, este un film inspirat din fapte reale, care au avut loc în America, în 2016. La acea vreme, povestea a fost intens mediatizată și dezbătută peste tot în lumea civilizată, datorită profilului public al celor implicați.

● Bombshell: Scandalul expune, în versiune dramatizată, scandalul ce a dus la procesul de hărțuire sexuală intentat lui Roger Ailes, directorul Fox News.

● Din distribuția filmului fac parte: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow, Allison Janney, Malcolm McDowell, Kate McKinnon, Connie Britton, Liv Hewson, Brigette Lundy-Paine, Rob Delaney. Jay Roach semnează regia.

sursa video: youtube
Povestea, inspirată din fapte reale, este bună, tristă pe alocuri, dramatică și plăcut de urmărit.

Bombshell: Scandalul este o dramă inspirată din fapte reale. Povestea din film este interesantă și intensă, reușește să țină atenția trează de la început până la sfârșit. Dialogurile și interacțiunile dintre personaje sunt înlănțuite într-un fel ce respiră dinamism. În plus, o notă de originalitate este prezentă în film, prin includerea unor imagini de arhivă, pentru autenticitate. De asemenea, acest aspect este întărit și de momente succinte de prezentare a situației și a actorilor implicați în intrigă. Povestea este bună, tristă, cu atât mai dramatică cu cât pe parcurs se amintește publicului că este reală.

La capitolul imagine și coloană sonoră, filmul stă foarte bine.

Imaginea din Bombshell: Scandalul este foarte bună. Realizatorii au știut să îmbine în mod fericit cadrele, astfel încât povestea să rămână dinamică și interesantă, dar și să creeze emoție. Momente scurte, în viteză, sunt urmate adeseori de monologuri sau dialoguri mai așezate. De la început până la sfârșit se remarcă și un stil specific de reality. Camera nu este tot timpul stabilă, iar unele scene par făcute de amatori. Acest stil de realizare este foarte bun pentru acest film și ajută mult la crearea unui feeling special.

Coloana sonoră nu rămâne în amintire după terminarea filmului, dar are un rol decisiv pe parcursul vizionării. De asemenea, efectele sonore sunt puternice și de impact. Foarte importante sunt și fazele în care se renunță cu totul la sunete pe fundal, pentru a lăsa loc liniștii și stânjenelii.

Filmul reunește trei actrițe excepționale: Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie.

Filmul beneficiază de prezența pe firmament a trei dintre cele mai bune și celebre actrițe de la Hollywood. Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie aduc în film căldură, umanitate și emoție. Fiecare în parte arată în acest film că-și merită titulatura de superstar. Charlize Theron în mod special, face în Bombshell: Scandalul un rol de excepție. De fiecare dată când vorbește captează toată atenția, este ca și cum ar arunca o vrajă peste public. Actrița știe cum să transmită atât puterea cât și vulnerabilitatea.

Bombshell: Scandalul merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x