Film – Băieți răi pe viață; Bad boys for life – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Bad boys for life, tradus în românește Băieți răi pe viață, este un film de acțiune realizat în stilul tipic de megaproducție americană. Comedia și drama nu lipsesc din poveste.

● Băieți răi pe viață aduce pe marile ecrane, după 25 de ani, cuplul format din Mike Lowrey și Marcus Burnett. Cei doi polițiști din Miami trebuie din nou să descâlcească ițele încurcate ale unei situații periculoase.

● Din distribuția filmului fac parte: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nuñez, Kate del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano, Jacob Scipio, Theresa Randle, DJ Khaled, Happy Anderson. Adil El Arbi și Bilall Fallah semnează regia.

sursa video: youtube
Prin felul în care joacă, Will Smith și Martin Lawrence sunt foarte credibili, atât ca polițiști cât și ca prieteni.

Cuplul de polițiști format din Will Smith (Mike Lowrey) și Martin Lawrence (Marcus Burnett) a revenit pe marile ecrane în filmul Băieți răi pe viață. Superproducția tipic hollywoodiană respectă rețeta de succes din 1995. Încă de atunci, de la debutul Bad boys (Băieți răi), cei doi actori au fost atracția principală. Ei sunt emblematici pentru aceste roluri. Filmul este al treilea din serie și urmează celui din 2003, Bad boys II (Băieți răi). Și de această dată, relația dintre cei doi polițiști este pusă sub semnul divertismentului. Interacțiunile dintre ei sunt, de cele mai multe ori, distractive. Prin felul în care joacă sunt foarte credibili, atât ca polițiști, cât și ca prieteni. În plus, chimia dintre protagoniști este la fel de bună ca la început.

Fazele de acțiune sunt foarte bune și captează atenția cu totul.

Partea cea mai bună din film, intensă și foarte plăcut de urmărit, este acțiunea. Încă din primele minute, urmăririle ca-n filme captează cu totul atenția privitorilor. Mai apoi, faze pline de violență apar pe neașteptate și imprimă un ritm alert poveștii. Scenele cu bătăi și împușcături sunt duse până la extrem uneori. Aceste momente contribuie la sporirea veridicității părții vizuale.

Stilul de filmare este special.

În ceea ce privește imaginea din Băieți răi pe viață, se poate spune că este realizată cu atenție la detalii. De asemenea, stilul de filmare este special. Totul pare captat aproape ca într-un stil de reality. Unele scene par filmate de o cameră mobilă simplă, pregătită să surprindă acțiunea, pentru a o reda apoi integral, fără tăieturi de montaj. Aceste imagini mișcate imprimă un aer de realism straniu uneori. Atunci când apar la fazele violente în schimb, amplifică brutalitatea.

Efectele vizuale merită toți banii, la fel și cele auditive.

Cireașa de pe tort în Băieți răi pe viață, în afară de cei doi protagoniști, sunt efectele vizuale și cele auditive. În ceea ce privește efectele speciale, filmul oferă mult. Momentele de acțiune intensă sunt însoțite de imagini și efecte extraordinare. Acestea fac ca experiența vizionării să fie una foarte plăcută. De asemenea, una dintre cele mai bune piese făcute vreodată pentru un film, Bad boys – cântată de Inner Circle, se aude uneori pe fundal.

Băieți răi pe viață merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x