Au fost reluate lucrările pe DJ 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Au fost reluate lucrările pe DJ 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrările pe DJ 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii, demarate în cursul anului trecut, au fost reluate. Lucrările de întreținere cu asfaltare vizează un tronson în lungime totală de aproape patru kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 31+320 și 35+230.

Până la acest moment a fost așternut stratul de balast stabilizat pe primele sute de metri de drum, ca etapă premergătoare așternerii de covor asfaltic, a precizat forul administrativ județean. Lucrările pe acest drum județean vor mai cuprinde și completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația o impune, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare precum și lucrări de marcaje rutiere, după finalizarea asfaltării.

Conform autorităților, în cursul anului 2019 au fost executate lucrări de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, așternerea de strat de balast stabilizat, ca etapă premergătoare turnării covorului asfaltic și de așternere de covor asfaltic pe două sectoare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x