A fost demarată asfaltarea pe drumul județean DJ 107R

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
A început asfaltarea pe drumul județean DJ 107R Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel.

Pe drumul județean DJ 107R Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel lucrările de întreținere au intrat într-o nouă etapă: a fost finalizată așternerea stratului de balast stabilizat și au demarat lucrările de asfaltare. Până în acest moment a fost așternut covorul asfaltic pe primele sute de metri a anunțat Consiliul Județean Cluj. Lucrările de asfaltare urmează să fie finalizate în perioada următoare. Acestea vizează sectorul de drum dintre localitățile Filea de Sus și Săcel, tronson ce face legătura între sectoarele deja asfaltate.

Conform autorităților, lucrările de întreținere vizează întreg tronsonul Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel, în lungime de 7.3 kilometri, de la kilometrul 21+350 la kilometrul 28+650. Acestea prevăd completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor precum și desfundarea podețelor pe toată lungimea sectorului de drum.

Drumul județean 107R asigură o legătură rapidă între drumul județean 107L care tranzitează zona lacurilor de pescuit de la Ciurila şi, mai departe, către Rezervația Naturală Cheile Turzii și drumul județean 107M care asigură accesul spre zonele montane, Valea Ierii, Stațiunea Băișoara și Pârtia de schi Buscat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x