Lucrările de asfaltare pe DJ 107R Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel au fost finalizate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de asfaltare pe DJ 107R au fost finalizate.

Lucrările de asfaltare pe DJ 107R Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel au fost finalizate, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Aceste lucrări au vizat sectorul dintre localitățile Filea de Sus și Săcel, sector ce face legătura între tronsoanele deja asfaltate. Conform autorităților, în prealabil au fost executate lucrări de reprofilare a drumului cu și fără adaos de piatră și lucrări de așternere de strat de balast stabilizat, ca etapă înaintea așternerii stratului de asfalt.

Drumul proaspăt asfaltat asigură legătura directă între drumul judeţean 107L, care tranzitează zona lacurilor de pescuit de la Ciurila şi, mai departe, către Rezervația Naturală Cheile Turzii, şi drumul judeţean 107M, care asigură accesul spre zonele montane Valea Ierii şi Staţiunea Băişoara – Pârtia de schi Buscat.

În ceea ce privește lucrările de întreținere, acestea vizează întreg tronsonul Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel, în lungime de 7.3 kilometri, dintre pozițiile kilometrice 21+350 şi 28+650. Pentru completa finalizare a lucrărilor de întreținere mai sunt prevăzute lucrări de completare a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor pe toată lungimea sectorului de drum și lucrări de marcaje rutiere.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x