Au fost reluate lucrările de întreținere pe drumul județean DJ 103G

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de întreținere pe drumul județean DJ 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii au fost reluate.

Au fost reluate lucrările de întreținere, cu asfaltare, demarate în cursul anului trecut, pe drumul județean DJ 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii. Consiliul Județean Cluj a anunțat că este vizat un tronson în lungime de aproape patru kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 31+320 și 35+230.

● Lucrările recent reluate vizează finalizarea sectorului cuprins între pozițiile kilometrice 32+513 și 35+230. În această fază a fost finalizată așternerea stratului de balast stabilizat și au fost demarate lucrările de așternere a covorului asfaltic.

● Operațiunile de întreținere a acestui drum județean mai prevăd completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația impune acest lucru, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare precum și lucrări de marcaje rutiere, după finalizarea asfaltării.

Drumul județean DJ 103G asigură accesul la drumul național DN1, pe direcția Turda.

Conform autorităților, prin repararea acestui drum se asigură accesul la o serie de obiective cu un important potențial turistic, respectiv la drumul județean 103I, spre Rezervația Naturală Cheile Turzii și la drumul județean 107L, spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila.

În cursul anului trecut, Consiliul Județean a executat pe acest drum lucrări de reprofilare cu adaos de piatră spartă, cu cilindrare, operațiuni de așternere a stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării și de așternere a covorului asfaltic pe două sectoare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x