Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 103G

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de asfaltare pe drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii au fost finalizate, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii. Acestea au vizat tronsonul în lungime de aproape 4 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 31+320 și 35+230.

● În cursul anului precedent, pe acest drum au fost executate lucrări de reprofilare cu adaos de piatră spartă, cu cilindrare, de așternere a stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare așternerii de covor asfaltic, și de asfaltare a două sectoare.

● În cursul acestui an au fost finalizate lucrările de așternere a stratului de balast stabilizat, respectiv cele de așternere a covorului asfaltic pe sectorul de drum rămas.

Drumul județean 103G asigură accesul la DN1, pe direcția Turda, la DJ 103I spre Rezervația Naturală Cheile Turzii şi la DJ 107L spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila.

Conform autorităților, lucrările de întreținere executate pe acest drum județean mai prevăd completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația impune acest lucru, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare, precum și lucrări de marcaje rutiere, după finalizarea asfaltării acestui sector de drum.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x