Cazuri de Covid-19 confirmate la Cluj; număr de cetățeni sosiți din afara țării

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
62 de cazuri de Covid-19 au fost confirmate la Cluj până vineri, 3 aprilie.

Pe lângă cele 62 de cazuri de coronavirus confirmate la Cluj, situația epidemiologică în județ se prezintă astfel: 547 persoane în carantină și 4.521 persoane în autoizolare la domiciliu. Cei infectați până în prezent sunt internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello” Cluj-Napoca.

În ultimele 24 de ore, 83 de cetățeni români s-au reîntors în țară, având ca punct de intrare aeroportul din Cluj-Napoca.

În ultimele 24 de ore a fost asigurat transportul pentru 83 de cetățeni români, reîntorși pe aeroportul din Cluj-Napoca. Conform Instituției Prefectului județului Cluj, aceștia au fost conduși pentru izolare biologică spre locurile de carantină sau către unitățile spitalicești.

Persoane fizice amendate în ziua precedentă; la firmele controlate nu s-au găsit nereguli.

Pentru nerespectarea măsurilor stabilite prin ordonanțe militare s-au aplicat 872 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 292.200 de lei. Majoritatea amenzilor s-au dat pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.

Conform autorităților, 120 unități economice au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite, nefiind constatate nereguli.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x