Lucrări de asfaltare au loc pe drumul judeţean DJ 109B – DJ 108B

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Pe drumul judeţean 109B Cornești – Igriția – Oșorhel – DJ 108B lucrările au intrat în faza de asfaltare, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrările de întreținere curentă și periodică desfăşurate de autorități pe drumul județean DJ 109B Cornești – Tiocu de Jos – Tiocu de Sus – Igriția – Vâlcele – Oșorhel – DJ 108B au intrat în faza de asfaltare.

Lucrările de întreţinere vizează un sector de drum în lungime de 12.9 kilometri, de la kilometrul 17+100 până la kilometrul 30+000. Pe sectorul de 10.8 km dintre pozițiile kilometrice 19+200 și 30+000, aceste lucrări se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Forul administrativ județean a anunțat că până în acest moment a fost asfaltat un tronson în lungime de 6 kilometri, pe ambele sensuri de circulaţie.

Anterior, au fost executate lucrări constând în realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare pe anumite sectoare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, realizarea de șanțuri, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare şi așternerea stratului de balast stabilizat pe toată lungimea sectorul de drum vizat de lucrările de asfaltare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x