Lucrări la Liceul Tehnologic Special Samus; sunt așteptate oferte

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O serie de lucrări prevăzute a fi realizate la Liceul Tehnologic Special Samus vizează creșterea eficienței energetice a clădirilor.

Lucrări la Liceul Tehnologic Special Samus din Cluj-Napoca, cu bani europeni, au fost anunțate de autoritățile județene. În acest sens, Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice) anunțul de participare simplificat pentru executarea lucrărilor de construcții și instalații în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Creșterea eficienței energetice a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare de la nivelul Liceului Tehnologic Special Samus”, unitate de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 8.698.974,71 lei iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 9 iunie, ora 15:00.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea eficienței energetice a celor trei corpuri de clădire prin reabilitarea termică a anvelopei, a instalațiilor electrice, precum și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei.

Conform autorităților, implementarea proiectului va conduce la scăderea semnificativă a consumului anual de energie primară atât din surse neregenerabile, cât și regenerabile, a nivelului anual specific al gazelor cu efect de seră aferent clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare și, implicit, la reducerea costurilor de mentenanță și întreținere a acestora. De asemenea, prin realizarea acestui proiect vor fi asigurate condiții optime de studiu și practică pentru cei aproximativ 400 de elevi școlarizați în cadrul instituției de învățământ clujene.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x