Cluj Arena, primul stadion din România care devine Teatru în aer liber

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30, la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.

Spotlights a anunțat că a găsit o modalitate prin care să le ofere clujenilor din nou posibilitatea de a lua parte la activitățile preferate, dincolo de mediul virtual, prin conceptul Spotlights at Cluj Arena. Astfel, organizatorii au anunțat faptul că pe primul stadion din România care devine Teatru în aer liber se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19. Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de doi metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.

Primele evenimente live sunt dedicate artiștilor clujeni: Trupa Grimus și umoriștii Nicu Bendea, Unguru’
Bulan, Sasha și Costi.

● Vineri, 12 iunie, are loc primul eveniment: o seară de film în aer liber, la Cluj-Arena, unde se va proiecta pe un ecran led de mari dimensiuni Bohemian Rhapsody.

● Sâmbătă, 13 iunie, de la 19:00, va concerta live trupa clujeană Grimus iar în deschidere se va proiecta un concert digital.

● Duminică, 14 iunie, de la 20:30, va avea loc în premieră națională primul show de stand-up comedy pe un stadion cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa și Tudor Costi.

“În  primul rand mă bucur pentru întâlnirea cu publicul după o pauză de 3 luni! S-au adunat glumele și cel mai bun mod de a vi le prezenta e pe scenă! Și nu oriunde, ci pe Cluj Arena unde au fost mari artiști precum Scorpions, Armin Van Buuren sau Grigore Leșe! În al doilea  rând vă invit să participați la acest unic eveniment pentru a fi părtași la un spectacol care ne
va descătușa de tensiunile acumulate în ultima perioadă! În al treilea  rând… nu mai scriu că deja l-ați ocupat voi cu prietenii în tribune!” a declarat Nicu Bendea.

“Pandemia ne-a dat și amuzament. M-am săturat să râd singur. Abia aștept să dau share live.” a
declarat Unguru’ Bulan.

“Am trecut prin multe împreună de când nu ne-am văzut. De abia așteptam să fim și offline alături de voi.” au declarat membrii trupei Grimus.

Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor transforma temporar o parte din tribune într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă.

Mai multe detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/SpotlightsEventsCreator sau
website: www.spotlights.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x