Concertul Celine Dion de la București a fost reprogramat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Un nou eveniment de amploare a fost amânat, în contextul pandemiei Covid-19. De data aceasta este vorba despre concertul Celine Dion, ce urma să aibă loc pe 29 iulie la Arena Națională din București.

Concertul Celine Dion a fost reprogramat pentru 25 iulie, anul viitor. Organizatorii au anunțat că biletele achiziționate își păstrează valabilitatea. Celebra cântăreață a anunțat că turneul Courage World Tour va fi reluat în 2021. Datele inițial programate pentru anul acesta și amânate apoi din pricina Covid-19 au fost reprogramate pentru primăvara anului 2021.

“Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea și siguranța tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Știu că până la urmă vom trece de asta împreună și vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre… abia aștept să cânt din nou cu voi toți. Aveți grijă de voi… ne vedem curând!” – Celine Dion.

Organizatorii evenimentului au anunțat că pentru managementul artistei, dar și pentru ei, siguranța și sanătatea publicului sunt prioritatea numărul unu.

Courage World Tour va reîncepe în primavara lui 2021 și se va desfășura în 32 de orașe din toată Europa până în vară, inclusiv în București.

„Ne pare rău că Celine Dion nu va mai putea susține concertul de la București la data stabilită. Pandemia de Covid-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătății populației și a sistemului medical, dar și la nivel social și economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav. Ne aflăm într-un context unic în istoria recentă, trecem toți prin momente cu adevărat dificile și suntem siguri că fanii Celine Dion din România înțeleg pe deplin această situație.” – Laura Coroianu, Director Emagic, organizatorul spectacolului din București.


Spectacolul Celine Dion de la București face parte din turneul “Courage World Tour” de promovare a albumului omonim, ce urma să cuprindă aproape o sută de orașe din întreaga lume.

Artista a susținut deja 52 de concerte sold-out până în luna martie a acestui an. Evoluția răspandirii coronavirusului și măsurile de prevenție adoptate de autorități în ultimele săptămâni au determinat-o pe artistă să amâne partea Europeană a turneului, treizeci și patru de concerte din douăzeci și patru de orașe – inclusiv București – urmând a fi reprogramate anul viitor.

Biletele achiziționate pentru data de 29 iulie 2020 își pastrează valabilitatea pentru 25 iulie 2021. Ultimele bilete disponibile se pot achiziționa de la celine.emagic.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x