Noi investiții în infrastructura medicală a trei spitale clujene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Consiliul Județean Cluj a anunțat noi investiții în infrastructura medicală a trei spitale.

Autoritățile județene au anunțat noi investiții în infrastructura medicală a trei spitale clujene. Astfel, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” și Spitalul Clinic de Recuperare.

● La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase vor fi modernizate spațiile aferente camerei de gardă;

● La Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” vor fi demarate lucrările pentru amplasarea unui ascensor în cadrul Pavilionului I, necesar transportului pacienților;

● La Spitalul Clinic de Recuperare vor fi executate lucrări la cele două piscine interioare folosite pentru recuperarea pacienților, urmând ca apa din acestea să fie tratată prin electroclorinare. De asemenea, va fi recompartimentat Laboratorul de radiologie și imagistică, modificările fiind necesare în vederea instalării celor două aparate achiziționate în anul precedent, un aparat radiologic și un echipament de angiografie.

Valoarea investițiilor se ridică la aproape 2.700.000 de lei.

Conform autorităților județene, valoarea totală a acestor investiții este de 2.678.951,77 lei. Finanțarea va fi asigurată din fonduri alocate de la bugetul Consiliului Județean și din veniturile proprii ale celor trei spitale subordonate forului administrativ județean.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x