„My Untold Story” este un capitol inedit dedicat fanilor Untold

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cele mai memorabile momente de-a lungul celor 5 ediții, salvate în telefonul fiecăruia, vor face parte din aftermovie-ul Untold 2020.

Anul 2020 este unul special, dar organizatorii Untold au anunțat că pregătesc mai multe momente deosebite pentru următoarea perioadă. Fanii festivalului sunt personajele principale în povestea magică din inima Transilvaniei, care se scrie deja de 5 ani. În acest an, organizatorii își doresc ca o parte din poveste să fie scrisă doar de fani, într-un capitol special numit „My Untold Story”. Acesta este doar unul dintre momentele inedite pregătite de organizatorii festivalului Untold în această vară.

Fanii festivalului sunt așteptați să trimită amintirile lor până pe 24 iulie 2020.

De-a lungul celor cinci ediții, fanii festivalului și artiștii au trăit momente legendare, unice, care, cu siguranță, sunt păstrate undeva bine în memoria telefonului. Anul acesta este unul deosebit în care amintirile fanilor vor face parte din aftermovie-ul Untold 2020. Dacă au urcat pe scenă cu Robbie Williams, Jason Derulo sau Dimitri Vegas and Like Mike sau au reușit un selfie cu unul dintre artiștii preferați, tot ce trebuie să facă fanii festivalului este să trimită amintirea memorabilă pe http://mystory.in-town.ro/. Orice dovadă legendară din ultimii cinci ani găsită prin telefon sau prin social media poate fi premiată și poate ajunge la toți iubitorii festivalului. În această vară, amintirile și experiențele unice trăite în ultimii 5 ani în tărâmul magiei, acolo unde s-a simțit de fiecare dată puterea dragostei, pasiunea pentru muzică, unde mereu s-au pierdut în timp și spațiu alături de prietenii adevărați și unde au experimentat emoțiile autentice, de neuitat vor construi povestea din 2020 a festivalului Untold. Asadar, fanii pot trimite momentele de magie de la festival și pot fi parte din Aftermovie-ul acestui an.

Fanii festivalului sunt așteptați să trimită amintirile lor, pentru „My Untold Story”, până pe 24 iulie 2020.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x