De interesŞtiri

A fost finalizată asfaltarea drumului județean DJ 161

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
A fost finalizată asfaltarea drumului județean DJ 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrările de întretinere derulate de autorități au continuat cu asfaltarea drumului județean DJ 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj. Acestea au vizat un sector în lungime de 7 kilometri, de la kilometrul 41+100 până la kilometrul 48+100.

● Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, tratarea burdușirilor și a tasărilor, respectiv refacerea fundației de balast și a fundației de piatră. De asemenea, conform autorităților, au fost realizate casete în vederea lărgirii căii de rulare, pe anumite sectoare, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat.

● Pentru completa finalizare a lucrărilor urmează să mai fie executate lucrări constând în realizarea și completarea de acostamente precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x