Peste 10.000.000 de lei au fost alocați suplimentar pentru drumuri

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Consiliul Județean a decis suplimentarea cu 10.000.000 de lei a bugetului destinat lucrărilor de întreținere a drumurilor din Cluj.

10.000.000 de lei reprezintă bugetul suplimentar pentru drumuri. Lucrările vor fi derulate în cadrul ,,Programului de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din Județul Cluj”.

Astfel, sumele alocate suplimentar vor fi utilizate atât în vederea continuării lucrărilor de întreținere deja începute, cât și pentru demararea altora noi. Printre drumurile care vor beneficia de o parte din cei 10.000.000 de lei se numără: DJ 150 (Viișoara – Ceanu Mare – Frata) și un sector al DJ 109V (Satu Lung – Giula), care urmează a beneficia de lucrări de asfaltare integrală. De asemenea, vor mai fi derulate asfaltări pe drumul județean 103K, respectiv pe DJ 103Z, drum recent preluat de către Consiliul Județean, și pe care intervențiile se află în plină desfășurare la acest moment.

,,Îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județul Cluj reprezintă, în continuare, o prioritate pentru Consiliul Județean. Astfel, am propus alocarea de fonduri suplimentare pentru lucrările la drumurile județene tocmai din dorința de a intensifica ritmul de derulare a acestora, precum și de a mări volumul de lucrări pe anumite sectoare care prezintă o importanță majoră pentru cetățenii județului, dar și pentru cei care tranzitează zona.” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x