Lucrări de consolidare se desfășoară în prezent pe Drumul Bistriței

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de consolidare, de mare complexitate, se derulează în această perioadă pe Drumul Bistriței.

Pe traseul drumului județean 109 Răscruci – Borșa – Vultureni, în zona localității Borșa Cătun, se vor realiza o serie de lucrări de consolidare a corpului drumului. Consiliul Județean Cluj a anunțat că aceste lucrări se vor finaliza în 15 septembrie.

Intervenția, care va avea loc pe sectorul de drum cuprins între km 5+600 și km 5+700, va consta în realizarea unui zid de sprijin armat, al cărui rol este acela de a rezolva problema de stabilitate pe care o are, în prezent, acest tronson al Drumului Bistriței.

Circulația pe drumul județean DJ 109 va fi temporar restricționată.

Autoritățile județene au anunțat că până la finalizarea lucrărilor circulația rutieră publică pe drumul județean DJ 109 va fi temporar restricționată. Astfel, specialiștii instituției, împreună cu executantul lucrării, s-au asigurat de faptul că cetățenii din localitățile direct afectate de restricțiile de circulație, și nu numai, au fost informați cu privire la închiderea circulației pe acest traseu. De asemenea, în vederea creșterii siguranței, s-au luat toate măsurile necesare ca lucrările să fie semnalizate corespunzător, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Având în vedere această situație, pe toată perioada desfășurării lucrărilor și a închiderii temporare a circulației rutiere publice pe acest drum județean, autoritățile recomandă participanților la trafic următoarele rute ocolitoare:

  • Răscruci – Cluj-Napoca – Pădureni – Satu Lung – Giula – Borșa – Borșa Cătun și retur;
  • Răscruci – Cluj-Napoca – Chinteni – Deușu – Giula – Borșa – Borșa Cătun și retur;
  • Răscruci – Cluj-Napoca – Chinteni – Vultureni – Borșa – Borșa Cătun și retur.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x